Iedereen bedankt!

We hebben totaal $ 2.850 AUD opgehaald voor Sleepy Burrows! Adrian, ambassadeur van Sleepy Burrows, heeft samen met de familie van Yolanda Bros, co-founder van Redline Golf, de cheque overhandigd aan Donna, oprichtster van Sleepy Burrows Wombat Sanctuary. In deze video vind je een bedankje namens Adrian en Donna voor de aanschaf van de Pitch fork voor Australië.

Op de Facebook pagina van Sleepy Burrows vind je video’s met resultaten van het Water For Wildlife project (kijktip!)

236

AANTAL VERKOCHT

1.770

OPBRENGSTEN

1.500

DOEL

Deze actie is afgelopen.

Koop een pitch fork en steun Australië

In Australië vindt momenteel één van de grootste natuurrampen uit de geschiedenis plaats. Meer dan een miljard dieren en tientallen Australiërs zijn door de hevige bosbranden gedood, honderden huizen zijn verloren. Dieren en mensen zijn ontheemd doordat een gebied groter dan de Benelux in vuur en vlam staat. Onze band met Australië is hecht. Vrienden en familie wonen in de getroffen gebieden en we hebben het geluk gehad dat we een paar keer in dit geweldige land op vakantie zijn geweest.

Deze 26 foto’s tonen het drama van wat er momenteel in Australië gebeurt

Ons golfhart huilt…

We hebben de afgelopen weken naast de verschrikkelijke beelden ook geweldige initiatieven gezien die hoop geven. Enerzijds om de bosbranden te bestrijden, anderzijds om getroffen mensen en dieren te helpen.

We hebben daarom besloten om een speciale pitch fork te ontwikkelen waarvan de opbrengsten (€ 7,50 ex btw per pitch fork) naar Australië gaan. Ons doel is om minimaal € 1.500,- op te halen. We roepen daarom alle golfers op om ons te helpen dit doel te bereiken.

De pitch fork

De pitch fork is robuust, inklapbaar, in de kleur rood (what else) met een 25 mm marker. Kwalitatief zeer goed waardoor we je er een jaar garantie op geven.

Eigen design of Aussie design

dot designs door
Ibbel Dibbel dot paintings

Je hebt keuze uit een pitch fork met een marker met Australisch wildlife de Australische vlag of een dot painting speciaal voor dit project gemaakt. Of je kunt zelf een beeld uploaden in het winkelmandje. Upload je foto of logo en geef het als geschenk aan vrienden, zakenrelaties, clubleden of gebruik het voor de prijzentafel.

€ 16,95 + € 3,95 verzendkosten (binnen Nederland)

Levertijd: de pitch forks worden iedere maandag verstuurd. In combinatie met andere producten dezelfde dag.

Het goede doel

Omdat jij er, net als wij, zeker van wilt zijn dat 100% van de opbrengst naar het goede doel in Australië gaat, hebben we besloten om Sleepy Burrows Sanctuary te ondersteunen. Sleepy Burrows is een opvangcentrum voor wombats en is naast wombatopvang momenteel druk bezig om water- en eetreservoirs uit te zetten voor de dieren die de branden overleefd hebben. Een zeer goede vriend van ons, Adrian Harrison, is ambassadeur van Sleepy Burrows. Hij zorgt er persoonlijk voor dat alle opbrengsten door Sleepy Burrows besteed worden aan het Water For Wildlife project.

Jolandi van Sleepy Burrows aan het werk om een waterreservoir aan te leggen. Zie video op Facebook.

Water For Wildlife
Het vuur mag dan weg zijn, wat overblijft is een zwart landschap zonder planten, zonder water, zonder eten. Met temperaturen die boven de 40 graden uitkomen, is het voor de overgebleven dieren cruciaal dat ze water en voedsel kunnen vinden. Sleepy Burrows heeft hiervoor in samenwerking met Wombat Rescue het Water For Wildlife project opgezet. Samen zetten ze waterreservoirs uit. Een waterreservoir kost € 15,-. Wij willen er met het Pitch forks voor Australië project minimaal 100 laten uitzetten. Dat is ons doel. Help ons, help Australië, help Sleepy Burrows. Door de aanschaf van de pitch fork help je dan tevens de greens mooi en gezond te houden.

Maak kennis met Blaze, Chari en Adrian

Adrian is al meer dan 20 jaar een goede vriend van ons. Als dierenliefhebber zet hij zich sinds 2017 in als ambassadeur van Sleepy Burrows Sanctuary in Gundaroo, net boven Canberra. Dit doet hij door geld en spullen te doneren en te helpen in zijn vrije tijd. Blaze en Chari zijn 2 wombats die door de bosbranden hun moeders kwijt zijn geraakt en momenteel samen met 75 andere wombats worden verzorgd totdat ze weer sterk genoeg zijn om terug in de natuur uitgezet te worden. Blaze kwam erg verzwakt en met schurft binnen en is na 3 weken weer aan de beterende hand door de zorg van Sleepy Burrows. Chari is vorige week in een hol naast haar overleden moeder gevonden en is de meest recente wombatgast van Sleepy Burrows.

Video van Blaze & Adrian

Liever geen pitch fork, maar wel doneren?

Als je geen pitch fork wilt, maar Australië en de Sleepy Burrows Sanctuary financieel wilt ondersteunen, dan kan dat door een bedrag rechtstreeks te doneren. Alle hulp is welkom en hard nodig. Thanks!